Yngling proberen? Dat kan tijdens de Sneekweek, het ONK én de HRT 2014 of tijdens een van de opstaptrainingen.

Altijd al een keer Yngling willen varen? Dit is je kans. Het BMW Nationaal Jeugdzeilplan stelt in samenwerking met de Yngling Club Holland aan enthousiaste zeilers een aantal Ynglings beschikbaar voor de Sneekweek, het ONK Yngling en de Hein Ruyten Trofee. Ben je geïnteresseerd en wil je voor deze periode een Yngling uitproberen? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voeg hieraan direct een kort zeil-cv van jezelf en je teamgenoten toe. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden. De belangrijkste vind je onderstaand. Heb je vragen, stel ze gerust via bovenstaand mailadres. Bellen kan ook: 0610312935.

 

Voorwaarden BMW Nationaal Jeugdzeilplan "arrangement 2014" voor Sneekweek (2-7 augustus), ONK Yngling (5-7 september) en Hein Ruyten Trofee (25-27 oktober):

Huur voor gehele periode: EUR 500,-. Dit bedrag is incl. btw en uitleenkosten
Borg: EUR 250,-
Inclusief: trailer, verzekering en zeilen

Deelname aan Sneekweek, ONK Yngling en Hein Ruyten Trofee is verplicht. Aan wedstrijden en/of trainingen in de tussenliggende periode kan tevens worden deelgenomen

 

Opstaptrainingen

Wil je een Yngling proberen voor een kortere periode? Meld je dan aan voor de opstaptraining op 12-13 april op De Kaag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom naar de Kleine Sneekweek (29 mei t/m 1 juli) of het Vrijbuiterweekend 5/6 juli). Hier zal ook een opstapmogelijkheid georganiseerd worden. Graag contact opnemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De precieze data en tijdstippen worden aangegeven op www.ynling.nl.