Schade

Het overkomt ons allemaal wel eens, je vaart schade. Jammer maar geen probleem want de boten zijn goed verzekerd.

 

Hieronder staat de procedure die gevolgd moet worden bij een Schade.

 

1. Schadeformulier wordt door de stuurman samen met de tegenpartij ingevuld, in ieder geval een duidelijke situatieschets (mag op een leeg vel dat later bij het schade formulier wordt bijgevoegd). Alles wat je niet weet (zoals bv polisnummer en naam verzekerde) laat je leeg en vullen wij later in.

 

2. Wanneer de schade is ontstaan tijdens een wedstrijd moet geprotesteerd worden. Vraag daarbij om een schriftelijke uitspraak.

 

3. Schadeformulier inclusief foto's van de schade en de protestuitspraak naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , en Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

4. Team maakt een afspraak met Hein om een schaderapport (via de app) te maken.

 

5. Offerte wordt door Hein gemaakt en gestuurd naar penningmeester en verzekering. (inclusief het rapport)

 

6. Het team krijgt een factuur voor het eigen risico (€250) van de penningmeester. Tevens krijgt het team ook het schadebedrag door.

 

7. Na akkoord verzekering maakt Hein de schade conform de offerte, eventueel na tussenkomst schade-expert Delta Lloyd.

 

8. Penningmeester volgt schade op met verzekering ivm eventueel verhalen van de schade. Hij zal in ieder geval eens in de 2 maanden een update geven over de status.

 

9. Wanneer de schade is verhaald krijgt het team een creditfactuur voor het eigen risico (€250).

 

Download hier het schadeformulier.